LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Convivències a Tàrrega

Els alumnes de CI vam anar tots junts al parc de Sant Eloi.

El divendres 21 d’Octubre vam poder gaudir d’una jornada de convivències al parc de Sant Eloi.

A primera hora ja estàvem tots a l’estació LLEIDA-PIRINEUS preparats per agafar el tren direcció Tàrrega. Era una experiència molt emocionant perquè per molts, era la primera vegada que viatjàvem amb tren. Però les sorpreses només acabaven de començar. El maquinista ens va deixar entrar a tots dins de la seva cabina, vam poder observar com es condueix un tren i ens va deixar saludar a tothom tocant el clàxon!!!

Al arribar a l’estació, ens vam dirigir cap al parc de Sant Eloi, on vam gaudir d’una jornada de convivència de tot el cicle inicial ,vam poder fer molts jocs, activitats a l’aire lliure, estones de reflexió i treball en grup, dinar tots plegats…

La tornada no va ser ni molt menys avorrida! Ens esperava el senyor revisor amb els tiquets del tren per poder ajudar-lo. El viatge es va fer tant curt que ja estàvem camí de l’escola tots plegats, amb bona passejada ben saludable pel carrer Major! Ens vam aturar un instant, per poder fer una fotografia tots junts a la plaça Sant Joan per tal de emmarcar aquest magnífic dia de convivències de Cicle Inicial!

A continuació teniu el vídeo per poder veure lo bé que ens ho vam passar!!

PER LLEGIR MÉS...