Lliuren els premis als millors Treballs de Recerca.

Catorze estudiants van rebre el passat divendres dia 4 de novembre els Premis a treballs de recerca de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior de la Universitat de Lleida (UdL) en la seva 13a edició.

L’acte de lliurament estava encapçalat pel Rector de la Universitat Roberto Fernández, el president del Consell Social de la UdL, Ramon Roca, la vicerectora d’Estudiantat, Neus Vila, i el delegat d’Ensenyament, Miquel Cullerés.

Els guardons es van lliurar al Saló Victor Siurana del Rectorat. Les guanyadores i els guanyadors són alumnes d’onze instituts i col·legis de Lleida. En total, el jurat va avaluar 140 treballs realitzats per estudians de 47 centres de tot el territori català.

L’Episcopal va obtenir dos treballs premiats:

The use of transgenic plants to produce pharmaceutical substances against HIV de Judith Moreno Magallón i tutorat per la professora Anna M. Carreras

Ho reduïm? Pràctiques agrícoles per a la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera de Anna García Mòdol i tutorat per la professora Marta Morros Torres

És el segon any consecutiu que el col·legi guanya dos premis de Treballs de Recerca de la UdL, fet que mostra l’excel·lent formació en aquest àmbit.

Bona feina i moltes felicitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *