LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Projectes d’emprenedoria

Dos exalumnes del cicle formatiu de grau superior d’administració i finances (CFGSAF2) guanyadors en la III edició del Premis E2, Escola d’Emprenedors Projectes d’emprenedoria.

El passat 7 de novembre es va celebrar el lliurament dels Premis E2, Escola d’Emprenedors, organitzats per GLOBALleida i els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Lleida, al CaixaFòrum, iniciativa adreçada a alumnes i professors per fomentar l’emprenedoria a tots els centres educatius de la demarcació i en tots els nivells educatius.

L’acte va començar amb la participació de Antoni Mates, conferenciant, formador, consultor i un apassionat pel lideratge de persones que va realitzar una conferencia  “Emprenent en jove: una opció de futur”,

A continuació va haver el lliurament de premis als estudiants finalistes. Els premis estaven estructurats en 5 categories i avaluaven criteris com la innovació, la recerca, la interacció amb l’entorn, el projecte de centre o la viabilitat del projecte.

Gerard Carré i Dean Dinkov, que van finalitzar el cicle formatiu de grau superior d’administració i finances aquest juny passat, van presentar un projecte que tractava sobre la realització d’horts dins de la ciutat, aprofitant les teulades dels edificis per ficar els diferents horts. El seu projecte va ser valorat especialment per la idea innovadora, la qualitat, el bon plantejament, l’estudi de mercat, la capacitat d’implementació de la idea del negoci, l’oportunitat i possibilitats reals de penetració en el mercat i per la viabilitat tècnica, econòmica i financera del projecte.

A més a més, aquest projecte guanyador participarà en la final catalana convocada pel Departament d’Ensenyament.

Donem l’enhorabona a tots els participants

Sílvia Martí i Paula Pérez.

PER LLEGIR MÉS...