LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Xerrades a Batxillerat

Com parlar en públic i Marató de Tv3.

Els alumnes de Segon de Batxillerat van rebre la xerrada “Com parlar en públic” a càrrec de la Sra. Isabel Béjar de la Universitat de Navarra.

Aviat tindrem les exposicions orals dels Treballs de Recerca i és important tenir eines que ens permetin saber resumir en poc temps tota la feina feta. Cal aprendre a tenir un discurs acurat i segur, sempre utilitzant la terminologia correcta.

Estar tranquils, assajar l’exposició prèviament davant de familiars o amics, adequar-la al públic a qui va dirigit, deixar un mínim marge a la improvisació, ordenar les idees d’una forma lògica, tenir molt clar allò que es vol transmetre i utilitzar eines que permetin captar l’atenció del públic assistent, van ser algunes de les claus indicades.

Segur que tots els consells seran molt útils no només pel Treball de Recerca, sinó per properes exposicions en nivells d’estudis superiors.

Tots els alumnes de Batxillerat també van rebre una xerrada de la Marató de TV3 que aquest any gira al voltant de l’Ictus amb el lema “Tots tenim un costat bo”. Es van exposar temes de tractaments, prevenció i perspectives de futur.

PER LLEGIR MÉS...