LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Emprenedoria al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances

Experiències i Vivències per Gerard Carré i Dean Dinkov.

El passat 14 de novembre els alumnes de segon curs de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances (CFGSAF2) vam assistir a una xerrada sobre el projecte d’emprenedoria, que em de dur a terme durant aquest curs acadèmic.

L’esmentada conferència la van impartir dos exalumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances: Gerard Carré i Dean Dinkov guanyadors amb el projecte ´´Urban Horts“ d’un dels premis de GLOBALleida .

Ens van explicar el seu punt de vista, com van afrontar el projecte, com van arribar a la idea, com van organitzar el temps del que disposaven, com va ser el treball en grup i ens van resoldre molts dubtes que se’ns havien plantejat.

Els hi donem les gràcies per venir ja que aquests consells i pautes de treball ens serviran molt de cara al pla d’empresa que hem de realitzar al llarg aquest curs.

La finalitat de l’esmentat projecte es posar en pràctica els coneixements que hem anat adquirint al llarg d’aquests dos anys, amb l’ajuda dels nostres professors i ens ha de servir per anar agafant experiència en el sector i així anar forjant el nostre futur.

Redactat per Sílvia Martí i Paula Pérez alumnes de CFGSAF2

PER LLEGIR MÉS...