LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Ens visiten especialistes del CREDA i del CREDEV

 Aprenem sobre la diversitat.

Els alumnes del cicle formatiu superior d’Infantil de 1r estan treballant l’estimulació sensorial i dintre d’aquest tema aprenen sobre els alumnes que tenen alguna deficiència sensorial, com són els deficients auditius i els deficients visuals. És per aixó que aquestes setmanes ens han visitat la Fina López del CREDEV (Centre de Recursos Educatius per Deficients Visual), mestra especialista que treballa amb alumnes amb deficiència visual. I la Montse Roqué, logopeda, i la Lourdes, audioprotesista, totes dues del CREDA (Centre de Recursos Educatius per a Deficients Auditius).

Ens va explicar cóm treballen, els materials que utilitzen, i cóm s’ha de treballar amb alumnes amb aquestes necessitats en les aules de la Llar.

La Fina  ens va ensenyar documents i contes adaptats amb el llenguatge Braille  per nens amb baixa visió. I la Montse i la Lourdes ens van explicar coses molt interessants sobre cóm estimular el llenguatge, sobre les audiometries, sobre els implants coclears… ens van ensenyar videos i ens van explicar la importància de la prevenció, sobretot en les primeres etapes de la infància per prevenir dificultats en el llenguatge.

PER LLEGIR MÉS...