LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Concert de Nadal de l’Aula de música del Col·legi

L’audició de Nadal va constituir el tret de sortida i la presentació en societat de la nova d’Aula de música del Col·legi Episcopal.

El passat dimecres, dia 14, més de vint alumnes van participar en la primera audició oberta dels alumnes d’extraescolars de música. Els infants, nenes i nens, van interpretar cançons al piano, al baix, a la guitarra, amb bateria i també percussió. A més, van haver-hi interpretacions corals i agrupacions musicals. Així mateix, destacà per la seva joventut les nenes de sensibilització musical (P4 i P5)

Tot plegat, gairebé una hora de bona música i, per sobre de tot, d’emoció i goig de les famílies en veure uns intèrprets tan engrescats.

De cara al segon trimestre, en què s’obrirà novament la inscripció, l’aula de música té previst organitzar, entre d’altres activitats, una setmana d’aules obertes, de manera que les famílies puguin assistir i participar en les classes dels seus fills.

Tant la Directora del Col·legi, Sra. M. Antònia Mateus, com el responsable de l’Aula de Música, Sr. Óscar Labella, van felicitar als alumnes i van agrair el treball de tot el professorat i el suport i confiança de les famílies en aquesta nova etapa.

PER LLEGIR MÉS...