LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Competició Escolar de Natació 21 Gener 2017 a la Piscina del Col·legi Episcopal

El Col·legi organitza la primera trobada de Natació Escolar d’aquest curs 2016-17.

Brillant inici de la temporada de Natació per als nostres alumnes a la Piscina del Col·legi Episcopal.

Els nostres nedadors han començat la temporada de competicions, després d’un trimestre d’entrenaments, ara toca duu a terme tots els coneixements i aplicació dels diferents esforços que han fet en el dia a dia amb els nostres entrenadors. L’Elvira Oliver i en Raül Chimeno són els encarregats de l’ensenyament d’aquesta disciplina esportiva que el nostre centre té com a tret diferencial amb la resta de centres educatius, on la Natació forma part de l’assignatura d’Educació Física.

Una molt bona experiència sobretot per als mes petits que per primera vegada, davant del públic assistent, realitzen sortides reglamentàries des de un bloc de sortida amb àrbitres i cronometratge oficial.

Una trobada que dona sentit a tota la nostra comunitat educativa donat que són els alumnes d’ESO que exerceixen de cronometradors i porten a terme una part important en l’organització de l’esdeveniment esportiu.

Ara els nostres nedadors ja preparen la propera cita que serà el proper dissabte dia 18 de febrer a la Piscina Municipal de Mollerussa.

Molta sort en les properes trobades, campions!!

PER LLEGIR MÉS...