COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Si vols intentar tornar a començar junts és més fàcil!!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Experiències de reinserció, difícil, però possible!!

L’alumnat d’Integració Social, hem conegut una nova entitat que treballa amb i per persones en risc d’exclusió social: Agrupa’t

Aquesta  associació és una agrupació de Persones entorn les Addiccions als Tòxics  que va sorgir d’un grup de professionals de l’àmbit de la salut comunitària i l’atenció a la drogodependència, i usuaris de drogues. Vol ser  un espai on les persones afectades puguin participar-hi, integrar-se i trencar amb la marginalitat, tot millorant la seva vida en els àmbits laborals, sanitaris i d’habitatge. Realitzen moltes activitats, tallers, acompanyaments… i intenten fer-les conjuntament amb d’altres entitats de l’entorn proper, compartint dins de Fesalut diferents activitats, com l’Hort. També disposen  d’una empresa d’inserció socio-laboral: SEMAIHA, des d’on realitzen diverses tasques com neteges, pintura i petites mudances.

Ens han visitat la Laura  professional de l’entitat, i el Jesús i el Pere (actualment  són membres de la junta de l’entitat i un referent per altres persones que s’hi atansen), als qui volem agrair la seva valentia en parlar-nos en primera persona, de la seva experiència.

Ha estat una xerrada molt interessant i a molts de nosaltres ens agradaria poder fer les pràctiques aquí!!

PER LLEGIR MÉS...