LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els alumnes de primer de primària planten arbres a Butsènit

Un arbre un amic.

Quasi bé ja hem acabat de nou un altre trimestre i per tant, també els alumnes de primer hem finalitzat el nostre projecte trimestral. Aquest cop hem estudiat el món de les plantes.

Vam partir de tots els coneixements que sabíem abans d’iniciar el projecte i ens vam proposar saber moltes més coses a partir dels nostres interessos i ganes d’aprendre. A partir de totes les preguntes que vam formular, vam començar a buscar informació, resoldre dubtes, portar material a l’aula i realitzar uns quants experiments que ens van permetre construir el nostre propi esquema de coneixements sobre les plantes.

Avui i com a cloenda de tot això, hem passat un dia de convivència amb tots els companys/es de primer envoltats de plantes, arbres i arbustos a la partida de Butsènit. Ens n’hem adonat de que durant tots aquests dies a l’escola hem après moltes coses i ho hem pogut veure directament a la natura: hem observat arbres fruiters que encara tenien flors, d’altres que ja començava a créixer el fruit, hem pogut contar els anys d’alguns arbres, hem observat les parts d’una planta… i com activitat estrella, hem pogut plantar un arbre en petits grups.

Tot plegat ha estat una molt bona experiència!

PER LLEGIR MÉS...