LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

4t. ESO Departament de Socials: Projecte de Recerca

“Soc regidor, soc regidora”

El projecte de recerca del Departament de Socials a 4t. d’ESO “Soc regidor, soc regidora” planteja als alumnes el repte d’endinsar-se en la política municipal i entendre les competències dels ajuntaments, dels regidors i de l’alcalde, al temps que, els repta a plantejar alternatives polítiques per a la ciutat des d’òptiques diverses.

Per tirar endavant el projecte, els alumnes compten amb l’assessorament d’una regidora de l’Ajuntament de Lleida, d’una experta en el disseny de campanyes  polítiques i d’una enquesta feta a la ciutadania per grups d’edat i sexe.

A partir d’aquí, els alumnes agrupats en partits polítics que defensen ideologies diferents, cal que elaborin el seu programa municipal, que dissenyin la seva campanya electoral (cartells, tríptics, spots publicitaris,…) i el discurs del candidat a l’alcaldia que han de fer al saló de plens de la Paeria.

Des d’aquí agrair a l’Ajuntament de Lleida la seva col·laboració, tant per l’assessorament de la regidora Sra. Montse Parra com per la sessió de l’espai del Saló de plens on els/les alumnes acaben per assumir el seu paper d’alcaldables i regidors/es.

Us deixem alguns dels seus espots publicitaris:

Partido empresarial

Partit independentista català

Partit del progrès

Unió alternativa

PER LLEGIR MÉS...