LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Què és una aula hospitalària?

Molt més que un col·legi.

L’alumnat de primer del CFGS d’Ed. Infantil hem anat a fer una visita a l’aula hospitalària que es troba a l’Arnau de Vilanova i hem descobert una realitat que no coneixíem.

Quan hem arribat ens hem trobat amb el lliurament de premis del Certamen Literari que s’organitza cada any des de l’aula hospitalària en el què  poden participar tots els infants que ho desitgen. Ha estat molt emotiu poder veure a un infant que havia vingut en ambulància des de Barcelona poder recollir el seu premi.

A continuació hem pogut gaudir d’un espectacle de màgia dels que habitualment ofereixen els Mags del Món als infants hospitalitzats.

A l’acabar la  directora de l’aula, la Toñy Castillo, ens ha explicat què és, com funciona, què fan els infants, com es coordina amb d’altres professionals, ens ha fet adonar com cada dia és un dia diferent a l’anterior i difícilment programable… i sobre tot hem pogut veure la passió que té i transmet per la seva feina. Segur que els infants que han d’anar a aquesta aula, troben un gran recolzament i acompanyament en la Toñy i el seu equip, igual que les seves famílies. També hem pogut conèixer els materials editats com a contes que serveixen als infants per conèixer i enfrontar-se a la seva malaltia.

Volem agrair a la Toñy Castillo, aquesta fantàstica acollida i l’oportunitat que ens ha donat de descobrir una realitat nova per a nosaltres.

Podeu veure la nostra visita també al seu blog:

http://aulahospitalariadrantonicambrodi15.blogspot.com.es/2017/06/visita-de-los-alumnos-de-infantil-del.html

 

PER LLEGIR MÉS...