LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Fornax 2017

“Donde las ideas y las emociones cobran sentido”

Avui dintre del mòdul d’Habilitats Socials i també d’Expressió i Comunicació els alumnes del CFGSI 2n curs hem participat d’aquest esdeveniment organitzat pel Dr. Vicente Javaloyes a l’Hotel Comptes d’Urgell. Allí  ponents de diferents àmbits d’esport i empresa però tots encaminats al creixement personal ens han parlat de la importància del Treball en equip per arribar a l’èxit, del pes de creure amb un mateix i de ser capaç de veure el vas sempre mig ple i de fugir de les etiquetes que ens puguin posar.  Una vegada més ens han recordat la fórmula de l’èxit educatiu i el veritable valor de les persones en l’efecte actitud, la importància de l’esforç, de la humilitat, el saber aixecar-se quan les coses no ens surten bé, el compromís, la generositat….el sortir de la nostra zona de confort per evolucionar.

La màgia ha tingut un espai d’entreteniment i il·lusió.

També ens han parlat del lideratge, de les qualitats d’un bon líder, generador i transformador, que transmeti confiança, respecte i transparència. Els líders han de fer feliços als seus equips.

Per acabar hem fet una sessió de risoteràpia on prèviament ens han parlat de la importància de fer la nostra feina amb passió, de ser humils i agraïts amb totes les persones que han col·laborat en la nostra formació que ha de ser permanent i del ser generosos en accions de voluntariat. Quan regalem el nostre temps als altres per a que siguin feliços rebem emocions  que ens permeten encarar la vida amb valentia i il·lusió trobant sempre un bri d’esperança. I rient molt…però molt…hem acabat la jornada

Moltes gràcies Vicente!

PER LLEGIR MÉS...