COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Iniciem el Programa VOLS – VOLuntariat i Servei

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Els alumnes de 4t d’ESO aprenem sobre el voluntariat.

Des de que vam iniciar el curs, els alumnes de 4t d’ESO estem realitzant la part teòrica del Programa VOLS i la setmana passada vam anar al centre de Càritas per endinsar-nos, encara més, en el voluntariat que iniciarem a finals d’aquest mes a diferents entitats de la ciutat i en diversitats activitats del nostre col·legi.

Una vegada allà, d’una forma molt amena i mitjançant una dinàmica ens van exposar les principals problemàtiques en què es troba una part de la societat, especialment amb els infants en risc d’exclusió social, i les seves necessitats, a fi de conscienciar-nos de la situació en la que molta gent es troba.

Realment vam interioritzar el concepte de voluntariat i ens vàrem donar compte del nostre impacte en aquest projecte, que pretén de manera desinteressada, oferir una ajuda, un servei… a altres persones.

Càritas vol promoure, a finals de curs, una trobada de joves de la ciutat de Lleida que hagi realitzat el voluntariat per explicar i intercanviar les experiències que han viscut. Alguns alumnes ja ens hem ofert de voluntaris per ajudar a organitzar aquesta trobada.

Ara sí, esperem amb moltes ganes i il·lusió iniciar el voluntariat!

PER LLEGIR MÉS...