LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Iniciem el Programa VOLS – VOLuntariat i Servei

Els alumnes de 4t d’ESO aprenem sobre el voluntariat.

Des de que vam iniciar el curs, els alumnes de 4t d’ESO estem realitzant la part teòrica del Programa VOLS i la setmana passada vam anar al centre de Càritas per endinsar-nos, encara més, en el voluntariat que iniciarem a finals d’aquest mes a diferents entitats de la ciutat i en diversitats activitats del nostre col·legi.

Una vegada allà, d’una forma molt amena i mitjançant una dinàmica ens van exposar les principals problemàtiques en què es troba una part de la societat, especialment amb els infants en risc d’exclusió social, i les seves necessitats, a fi de conscienciar-nos de la situació en la que molta gent es troba.

Realment vam interioritzar el concepte de voluntariat i ens vàrem donar compte del nostre impacte en aquest projecte, que pretén de manera desinteressada, oferir una ajuda, un servei… a altres persones.

Càritas vol promoure, a finals de curs, una trobada de joves de la ciutat de Lleida que hagi realitzat el voluntariat per explicar i intercanviar les experiències que han viscut. Alguns alumnes ja ens hem ofert de voluntaris per ajudar a organitzar aquesta trobada.

Ara sí, esperem amb moltes ganes i il·lusió iniciar el voluntariat!

PER LLEGIR MÉS...