LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Experiències empresarials

Òscar Ortega visita els alumnes del Cicle Formatiu de grau superior d’Administració i Finances.

El  passat dilluns 6 de novembre els alumnes del Cicle Superior d’Administració i Finances vam tenir el plaer de rebre la visita de  l’Òscar Ortega, soci i impulsor de l’empresa BTàctic.

En primer lloc ens va fer cinc cèntims del recorregut de la seva vida, del que ha treballat, què va estudiar i després ens va explicar seves experiències i algunes anècdotes.

L’empresa que va crear juntament amb altres socis es dedica al món d’ internet, ja que com ens va explicar;BTàcticés un núvol d’emmagatzematge on  utilitzen el Cloud,que són milions d’ordinadors relacionats entre si que gestionen l’empresa. Aquesta empresa és un gran núvol gestionat per empreses privades on garanteixen al client que les dades estan en un lloc concret i segur. Una part de l’empresa es dedica al Cloud i l’altra part al CRM (que són eines per gestionar amb els clients).

Va ser molt interessant la seva xerrada perquè vam poder aprendre coses noves i sobretot vam poder veure que tothom pot començar des de zero si té una idea i té la motivació per dur-la a terme.

Roser Balfagó

Roser Balfagó Duràn

PER LLEGIR MÉS...