LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Voluntariat Europeu

Vols fer una experiència de voluntariat a l’estranger?

L’Helena Aranda, tècnica de Joventut de la Paeria de Lleida juntament amb una noia de Romania  voluntària a Lleida ens ha vingut a presentar el Servei Voluntari Europeu, a l’alumnat de segon dels Cicles de la Família de Serveis Socioculturals i a la Comunitat.

Per totes les persones que tenim entre 17 i 30 anys aquesta iniciativa de la Unió Europea ens ofereix l’oportunitat de viure i participar activament com a voluntari/a en un projecte a l’estranger.

El programa funciona a través d’entitats de diversos països d’Europa, acreditades per la UE i que ofereixen projectes de tot tipus: socials, culturals, mediambientals, esportius, artístics, de cooperació… i la seva durada pot ser de 2 a 12 mesos.

Alhora que és una possibilitat de conèixer altres cultures, practicar idiomes, fer nous amics i amigues… també podem obtenir una acreditació per al nostre currículum i millorar les nostres competències professionals.

Ha estat una proposta molt interessant  en la qual alguna persona ja està valorant participar.

Volem agrair l’aportació de la jove voluntària que ens ha explicat en primera persona  i de manera molt entenedora la seva experiència i ens ha animat a participar.

PER LLEGIR MÉS...