LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Visitem la biblioteca pública de Lleida

Els alumnes de primer s’endinsen en un món ple de fantasia, somnis i il·lusions.

Els alumnes de primer de primària vam anar a visitar la biblioteca pública de Lleida. Un dels objectius de cicle inicial és assolir la lectoescriptura, i quin millor lloc per poder gaudir-ne que la biblioteca. D’aquesta forma hem viscut de primera persona i hem conegut el funcionament d’una autèntica biblioteca. Hem experimentat que significa el préstec i ara ens servirà de punt de partida per iniciar-nos en la utilització de la Biblioteca d’aula. Comencem a preparar l’aula, el nostre carnet de biblioteca i la classificació dels llibres per tal de poder llegir el llibre que més s’adapta a nosaltres.

La lectura és un factor fonamental per al desenvolupament de les competències bàsiques i, juntament amb altres processos intel·lectuals com són escriure, parlar i escoltar, faciliten el desenvolupament personal i l’adquisició dels aprenentatges.

Per a molts ha sigut una experiència nova, un espai ple de noves emocions, per a d’altres viure una nova aventura….però el que ens unirá a tots, será el plaer per la lectura!!

PER LLEGIR MÉS...