LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Celebrem la Pau al món

Educació Infantil reflexiona envers la Pau.

El passat dimarts 30 de gener vam celebrar el dia escolar de la no violència i la Pau. Tot i que des de l’escola tenim molt present que la pau cal mostrar-la i compartir-la cada dia, és necessàri dedicar una jornada a celebrar-la de manera conjunta, pensant en quin és realment el seu significat i que fem cadascú de nosaltres per posar-la en pràctica.

Durant tota la setmana els alumnes d’infantil van dur a terme activitats que els van fer reflexionar sobre la pau. Mitjançant  contes, cançons, treballs plàstics,murals cooperatius i converses sobre les actituts d’uns i altres,es va ajudar als infants a observar críticament la realitat defugint la violència amb propostes per saber actuar en conseqüència.

“Quin significat té la paraula PAU?”, “On la trobem la pau?”, “Què passa si no hi ha pau?” són algunes de les qüestions plantejades als alumnes.

Conclusió : el treball per la Pau ha de ser diari, amb un dia no n’hi ha prou. El respecte, la tolerància, l’empatia, la generositat, l’amistat i l’amor han de ser valors i sentiments presents sempre!

PER LLEGIR MÉS...