LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Trobada d’empreses simulades

VI trobada d’empreses simulades organitzada per Empresaula, a l’auditori AXA de Barcelona.

Un any més, els alumnes del CFGS d’Administració i Finances van assistir a la VI trobada d’empreses simulades organitzada per Empresaula, a l’auditori AXA de Barcelona.

Enguany es van reunir 50 centres que presentaven 150 empreses gestionades per uns 900 estudiants i 120 docents. Els centres provenien de Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana, Castella i Lleó i Aragó.

A les classes del mòdul de Simulació d’empreses, els alumnes utilitzen una plataforma online on els futurs emprenedors interactuen entre si perquè la seva empresa virtual funcioni com ho faria una empresa real, és a dir, una simulació empresarial.

La trobada va permetre que els alumnes aprenguessin a defensar la seva empresa, a posicionar-se, a aprendre a negociar i el cara a cara amb els professionals de la resta d’empreses simulades. I, així, a través d’aquest esdeveniment, tots els alumnes van posar a prova les seves capacitats comunicatives per arribar a acords de compra-venda en les sessions de networking.

Tots els nostres estudiants es van emportar gran quantitat d’experiències positives, aprenentatge i diversió pel seu treball i implicació.

En resum, va estar una experiència nova i enriquidora per tots, alumnes i professors.

PER LLEGIR MÉS...