COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Xerrada sobre programes en Habilitats Socials

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ens entrenem  per superar-nos.

Ha vingut al nostre col·legi la Sra. Eva Betbesé, coordinadora pedagògica de l’associació Down Lleida a explicar-nos com fer un programa en habilitats socials. Ha sigut una xerrada molt interessant on hem pogut saber de més a prop com treballen els programes en HS  des de l’Associació. Hem après de la importància de l’avaluació inicial per veure on estem, d’on partim i seguidament marcar-nos uns objectius. Ara ens tocarà pensar unes activitats adients a les persones i fer-les en grup. Temporitzem, pensem metodologies que ens ajudin a desenvolupar les activitats.  Ens podem valdre de molts recursos: situacions reals passades a vídeo, modelatge, imitació immediata en role-playing…., deures per a casa i finalment fer les activitats en situacions reals. Molt important la nostra actitud davant els errors en la posada en pràctica, els reforços positius davant els negatius i sobretot la perseverança i la paciència. Avaluarem tot el procés per anar retocant o canviant, si cal, aspectes que veiem podem millorar i al final també avaluem per veure  i interpretar els resultats finals del nostre programa.  Moltes gràcies Eva!!!  

 

PER LLEGIR MÉS...