COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Testimonis de cooperació

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El voluntariat com experiència de vida.

Aquesta setmana l’alumnat dels cicles d’Integració Social i Educació Infantil, han pogut conèixer les experiències de cinc persones de diferents àmbits que han vingut al nostre centre a explicar-nos la seva vivència de voluntariat i/o cooperació. El Mateo i el Jaime des de Tailanda, la Tesa des de Grècia, el pare Calvera des de l’Àfrica i l’Ares des d’Espanya, ens han transmès la importància de l’ajuda humanitària en diferents realitats: la  tasca crucial de conscienciar als pares del valor de l’educació malgrat la pobresa, la necessitat  d’organitzar activitats en camps de refugiats i també col·laborar en les seves necessitats bàsiques ( treballar per guanyar diners per viure, comprar roba, fer el menjar…) i activitats d’esplai per nens i joves en un ambient de treball feixuc. Ens ha sorprès la seva generositat , disponibilitat i sobretot el seu compromís, doncs des d’aquí continuen treballant i ajudant a les persones que van tenir la sort de conèixer directament. Com ells ens han dit, l’ acollida, l’agraïment i l’alegria que transmeten, tot i la seva dura realitat, són el motor que els recorda cada dia que el donar-se als altres ens aporta molt més del que donem. Sense cap dubte,  ens fa créixer com a persones dignes de viure en aquest  món cada dia més solidari gràcies a testimonis com ells. Ens hi apuntem? Tu què dius? Som-hi!!!!!

PER LLEGIR MÉS...