COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Professors d’ESADE als Cicles

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Taller Elevator pitch.

El passat dimarts 10 d’abril, la Marta Grañó , professora universitàriade la Universitat d’ESADE va venir al nostre col·legi a fer-nos un taller sobre “l’elevator pitch”, és a dir, la capacitat d’explicar un projecte que capti l’atenció en un temps limitat. El més bàsic d’aquest projecte és saber comunicar-te adequadament i la idea principal és condensar un missatge que capti l’atenció del nostre client i que aquest s’interessi pel teu projecte i es pugui arribar a un acord. Ens va explicar una sèrie de passos per saber com preparar un elevator pitch. Els tres punts més importants per poder redactar-lo adequadament és l’estratègia, l’estructura que ha de tenir i l’acció per poder posar-ho a la pràctica. En primer lloc, dintre de l’estratègia hem d’explicar el que volem transmetre a la persona i què explicar-li durant 60 segons que tenim. En segon lloc, hem de saber transmetre allò més important per a que s’interessin i desviïn l’atenció cap a tu, saber explicar quins són els beneficis i que és el que ens diferència de la resta. I en tercer i últim lloc, dintre de l’acció, una vegada ja ho tenim tot pensat, preparar l’esquema i sobretot definir clarament el què busquem de l’interlocutor.

PER LLEGIR MÉS...