LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Exposició dels projectes empresarials 2017-2018

Com crear un pla d’empresa.

El dia 29 de maig, els alumnes de segon curs del Cicle Formatiu d’Administració i Finances van exposar els projectes empresarials de final de cicle. Aquest treball consistia en crear una empresa amb una idea innovadora, desenvolupant tot un procés, des de la seva creació fins a l’estat financer del negoci i la futura evolució del mateix.

  • A les 9:45 ha començat SHAREADY es un projecte que l’han fet la Jenny Paola, Isabela Sardinha i Anyi Nicole Vasquez i tracta sobre una aplicació que intenta ajudar als estudiants.
  • A les 9:00 s’ha exposat YOUR CHOICE SLNE que es un projecte que l’ha fet amb solitari la Prabjeet Kaur tracta sobre un negoci que tindria productes propis del subcontinent indi.
  • A les 9:15 s’ha presentat RECICLAVIDA projecte fet per Gerard Cartagena, Aida Escolar i Jordi Liarte, aquest projecte tracta d’un negoci que la seva funció es fer d’intermediari mitjançant unes màquines per facilitar que el client pugui reciclar a canvi de una compensació econòmica.
  • A les 9:30 ha començat LA CASETA DE MONTARGULL que l’han fet en Pep Riart, Laia Sala i la Laia Vicens, aquest projecte consisteix en la construcció d’una casa rural amb energia neta i la seva viabilitat.
  • A les 9:45 s’ha explicat el projecte de CURTIDOS Y COSIDOS fet per Fran Simon, Carmen Pinar, Noela Tenem Balde i Sheila Lopez i tracta de l’elaboració d’un negoci de reutilització de roba i la seva reparació.
  • A les 10:30 s’ha presentat TATTOUS fet per Isaac Serna, Marc Bellet i Carles Falguera, d’una empresa que ous que la seva caracterització seria que estarien decorats amb dibuixos.
  • A les 10:45 s’ha exposat RODA X LLEIDA fet per Àurea Pascual, Joana Rodríguez i Natalia Roca el projecte tracta sobre el lloguer d’unes bicis per anar per Lleida.
  • A les 11:00 s’ha presentat EL RACÓ DE PONENT fet per en Jordi Cañadas i Alejandro Moreno, que tracta d’un restaurant de tapes que barreja la tradició del sector amb la innovació de les tecnologies.

Durant la presentació van poder gaudir de la presència del primer curs del CFGS d’Administració i Finances on van poder veure com és el pla d’empresa que hauran de realitzar el pròxim any.

Estaven molt nerviosos, però finalment tot va sortir bé.  Es van exposar projectes molt interessants  on es veia  reflectit l’esforç i el treball dels alumnes realitzat durant tot el curs; una tasca feixuga, que no els ha resultat fàcil, però de la qual finalment s’han sentit molt orgullosos.

PER LLEGIR MÉS...