COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Robótica als Cicles Formatius Elèctrics

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Disseny 3D, Bluetooth i Arduino.

En aquest article es presenten una mostra d’alguns treballs realitzats en els Cicles Formatius de l’especialitat Elèctrica Electrònica en aquest curs 2017-2018.

En el present curs s’ha inclòs, dins el bloc de matèries de disseny 3D, automàtica, electrònica i impressió, la creació de robots mòbils amb control extern (bluetooth). Això ha estat possible gràcies a l’aportació de la impressora 3D de sòlids del Col·legi i l’ús de la plataforma d’Arduino. Aquest fet ha permès ampliar les possibilitats i competències dins el marc de l’ensenyament tècnic. En aquesta línia de disseny en 3D esta plantejada l’aplicació oficial del programa SOLIDWORKS v.18 dins de l’àmbit educatiu en el curs 2018-2019.

Alguns dels objectius assolits són:

  1. Competència en l’esforç intel·lectual, adquisició de coneixements de programació informàtica i fluïdesa tecnològica.
  2. Auto-confiança en l’ús de conceptes i problemes tècnics.
  3. Sentit de presència en entorns cada vegada més digitalitzats.
  4. Coneixement dels seus valors personals i ús responsable de la tecnologia.
  5. Noves idees d’aplicació de la tecnologia. Com a mostra dels projectes realitzats pels alumnes de 1r Cicles Formatius de Grau Superior i 2n de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, es visualitzen dos vídeos creats pels ells. Tots els vídeos també es mostren a la pàgina dels Cicles Formatius a Facebook.

PER LLEGIR MÉS...