COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Seminari d’Emprenedors al Cicle Superior d’Administració i Finances

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

GLOBALleida ens endinsa en el món de l’emprenedoria.

El passat 14 de novembre els alumnes del Cicle Superior d’Administració i Finances  vam tenir l’oportunitat de rebre una conferència d’emprenedoria  a càrrec de la senyora Maria Ruiz, tècnica de GLOBALleida.

GLOBALleida és un projecte Inter institucional fruit de la voluntat d’integrar en una sola entitat tota l’activitat de promoció econòmica i projecció del territori lleidatà, així com els recursos que actualment  s’hi destinen des de les diferents institucions.

La xerrada tractava sobre l’emprenedoria i les àrees d’actuació de les quals GLOBALleida s’encarrega. Aquestes àrees d’actuació són: centre d’emprenedoria i creixement empresarial, centre de projectes estratègics territorials, centres de talent i ocupació i centre d’empreses innovadores (vivers d’empreses).

Un dels factors que tenen molt present és l’auto ocupació, que es tracta de crear el teu lloc de treball; crear la teva pròpia empresa.

GLOBALleida ens ofereix un servei d’assessorament gratuït i ajuda a la creació un pla d’empresa, a més del servei d’orientació,  informació i assessorament.

Per acabar, voldríem agrair a la senyora Maria Ruiz la seva clara i precisa explicació sobre el món de la emprenedoria, va ser una sessió molt productiva on vam poder aprendre moltes coses.

CFGS Administració i Finances

PER LLEGIR MÉS...