LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Seminari d’Emprenedors al Cicle Superior d’Administració i Finances

GLOBALleida ens endinsa en el món de l’emprenedoria.

El passat 14 de novembre els alumnes del Cicle Superior d’Administració i Finances  vam tenir l’oportunitat de rebre una conferència d’emprenedoria  a càrrec de la senyora Maria Ruiz, tècnica de GLOBALleida.

GLOBALleida és un projecte Inter institucional fruit de la voluntat d’integrar en una sola entitat tota l’activitat de promoció econòmica i projecció del territori lleidatà, així com els recursos que actualment  s’hi destinen des de les diferents institucions.

La xerrada tractava sobre l’emprenedoria i les àrees d’actuació de les quals GLOBALleida s’encarrega. Aquestes àrees d’actuació són: centre d’emprenedoria i creixement empresarial, centre de projectes estratègics territorials, centres de talent i ocupació i centre d’empreses innovadores (vivers d’empreses).

Un dels factors que tenen molt present és l’auto ocupació, que es tracta de crear el teu lloc de treball; crear la teva pròpia empresa.

GLOBALleida ens ofereix un servei d’assessorament gratuït i ajuda a la creació un pla d’empresa, a més del servei d’orientació,  informació i assessorament.

Per acabar, voldríem agrair a la senyora Maria Ruiz la seva clara i precisa explicació sobre el món de la emprenedoria, va ser una sessió molt productiva on vam poder aprendre moltes coses.

CFGS Administració i Finances

PER LLEGIR MÉS...