LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Comença una nova temporada

Compromís, dedicació, esforç i molta il·lusió!

El passat dissabte, dia 10 de novembre, els equips de futbol sala escolars del Col·legi van començar els partits que organitza el Consell Esportiu del Segrià i s’uneixen així als equips que juguen a les lligues federades.

Començar una nova temporada vol dir nous reptes, nous companys, nou entrenador…i tot plegat fa que sentim unes ganes i una il·lusió per fer el que més ens agrada, practicar el futbol sala!

Aquest any, a més a més, hem estrenat nou equipatge esportiu, on hem de donar les gràcies per la confiança dipositada en la nostra Escola a Garaje Dalmau, amb la seva representació de les marques Premium del sector com són, Volkswagen, Audi i Seat.

Esperem que la temporada aporti  a tots nosaltres uns molt bons hàbits esportius, ens enriqueixi en valors, ens ajudi a formar una cohesió amb els companys, aprenguem a respectar el rival, i que ens omplin d’aprenentatges els nostres entrenadors.

“La nostra recompensa es troba en l’esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa”. Mahatma Gandhi 

PER LLEGIR MÉS...