COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Els alumnes de 2n de primària investiguem!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aquestes pràctiques formen part de ” Toquem les Mates”.

Aquests aprenentatges tenen com a objectiu principal l’experimentació i la manipulació, així doncs ens donen l’oportunitat d’assolir i de gaudir directament. Cada dia rebem molts estímuls, investiguem, fem recerques però quan toquem encara aprenem més!Així doncs ,vam portar a la pràctica la fase d’exploració, amb la manipulació. La fase d’invenció, pensant i resolent conflictes amb les preguntes que teniem que resoldre i per últim, la fase d’aplicació on podem aplicar diferents situacions dels conceptes treballats a classe.

Vam treballar la capacitat i vam poder aprendre amb els diferents recipients del nostre dia a dia el litres, mig litre, quarts de litre…

La Lorena aprenent de pràctiques en Alternança ens va ajudar a poder fer aquesta pràctica amb les tres classes i d’aquesta manera ella forma part del seu aprenentatge i de la seva futura tasca com a mestra.

“La pràctica al laboratori amb els alumnes de 2n de primària va ser molt constructiva i productiva. Poder gaudir de fer practiques des del primer any de la carrera d’Educació Primària Dual és un luxe. El Col·legi Episcopal ajuda a que la Facultat pugui dur a terme aquesta estança dels alumnes universitaris a les aules de primària. Amb l’experiència que obtenim al Col·legi Episcopal, i en aquest cas, la classe al laboratori creem i construïm el nostre futur des d’un principi. El nostre propòsit és arribar a ser mestres, per tant l’estança al col·legi i totes aquelles classes o ajudes que fem dins d’ell, ens ajudaran i instruiran en el nostre futur ofici”.

PER LLEGIR MÉS...