LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els alumnes de 2n de primària investiguem!

Aquestes pràctiques formen part de ” Toquem les Mates”.

Aquests aprenentatges tenen com a objectiu principal l’experimentació i la manipulació, així doncs ens donen l’oportunitat d’assolir i de gaudir directament. Cada dia rebem molts estímuls, investiguem, fem recerques però quan toquem encara aprenem més!Així doncs ,vam portar a la pràctica la fase d’exploració, amb la manipulació. La fase d’invenció, pensant i resolent conflictes amb les preguntes que teniem que resoldre i per últim, la fase d’aplicació on podem aplicar diferents situacions dels conceptes treballats a classe.

Vam treballar la capacitat i vam poder aprendre amb els diferents recipients del nostre dia a dia el litres, mig litre, quarts de litre…

La Lorena aprenent de pràctiques en Alternança ens va ajudar a poder fer aquesta pràctica amb les tres classes i d’aquesta manera ella forma part del seu aprenentatge i de la seva futura tasca com a mestra.

“La pràctica al laboratori amb els alumnes de 2n de primària va ser molt constructiva i productiva. Poder gaudir de fer practiques des del primer any de la carrera d’Educació Primària Dual és un luxe. El Col·legi Episcopal ajuda a que la Facultat pugui dur a terme aquesta estança dels alumnes universitaris a les aules de primària. Amb l’experiència que obtenim al Col·legi Episcopal, i en aquest cas, la classe al laboratori creem i construïm el nostre futur des d’un principi. El nostre propòsit és arribar a ser mestres, per tant l’estança al col·legi i totes aquelles classes o ajudes que fem dins d’ell, ens ajudaran i instruiran en el nostre futur ofici”.

PER LLEGIR MÉS...