LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

L’ART D’EXPLICAR CONTES!

Dins del mòdul “Expressió i Comunicació”, l’alumnat de 2n del CFGS d’Educació Infantil ha preparat, en petits grups, un conte per a explicar-lo a les aules de parvulari.

No és senzill explicar contes als infants. Això ho sabem tots aquells qui hem volgut explicar-ne: mares i pares, mestres, àvies …

Podríem dir que explicar contes és realment tot un art que té un valor educatiu intrínsec i un component lúdic que el converteix en font de màgia i plaer per a l’espectador. Aquests dos aspectes, l’educatiu i el plaent, fan del conte un recurs ineludible en l’educació infantil.

Com explicar un conte? Quin conte escollir? Quines característiques ha de tenir? On i quan explicar-lo?  Aquestes són algunes de les preguntes que s’ha formulat el nostre alumnat en el moment d’inicar la tasca de preparar un conte per als nens i nenes de P-3, P-4 i P-5. El cert és que veient el resultat del seu treball, podem dir que han sabut trobar bones respostes.

Moltes gràcies a totes les mestres del parvulari per contribuir també, a la formació d’aquests futurs professionals de l’educació infantil .

dav

PER LLEGIR MÉS...