LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els alumnes de cicles formatius gaudeixen d’una conferència sobre oratòria.     

“De parlar en públic també se’n pot aprendre”.

Els alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior van rebre una formació específica per millorar l’habilitat de parlar en públic a càrrec de la professora de la Universitat de Navarra, Sra. Isabel Béjar.

Durant la conferència va transmetre unes idees molt clares en relació a com hem de planificar i fer un bon disseny per realitzar exposicions orals amb garantia d’èxit. També va utilitzar la seva pròpia exposició per exemplificar allò que ella, amb el to de veu, l’expressió corporal, les imatges utilitzades en la presentació i les activitats plantejades, pretenia ensenyar a l’alumnat.

Durant els estudis, són moltes les ocasions en les que els estudiants han de preparar i fer exposicions orals. El fet de preparar-les i saber que les hauran d’exposar davant un públic, desperta emocions com la por o el pànic a fer-la. El ser durant cert temps el centre d’atenció crea, en moltes ocasions, un estrès  incontrolable que dificulta l’assoliment de l’objectiu proposat. La veritat, però, és que el fet de no tenir preparada la presentació augmenta la probabilitat i el risc que el teu públic perdi l’atenció en el teu missatge pocs minuts després d’haver-la iniciat.

En nom de tots, agraïm a la Sra. Béjar les seves paraules i el seu exemple.

cof

PER LLEGIR MÉS...