COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Crèdit de Síntesi de 3r d’ESO, “Lleida, ciutat de futur”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Participem en la 1a Setmana de l’Energia i la Sostenibilitat a l’EPS.

La 1a Setmana de l’Energia i la Sostenibilitat és una iniciativa organitzada per l’Escola Politècnica Superior (EPS) i el Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat que té com a objectiu donar visibilitat en aquells aspectes relacionats amb la interacció entre recerca, energia i sostenibilitat.

Hem descobert que el model energètic actual, basat principalment en l’ús d’energies fòssils és insostenible degut a que aquests recursos són finits i al seu impacte sobre el medi ambient. És necessari trobar un equilibri entre les necessitats d’energia i la preservació del medi ambient.

Ens han explicat que actualment hi ha una mancança de professionals amb la formació adequada per tal d’impulsar el canvi cap a un model energètic sostenible.

Així doncs hem gaudit de les següents activitats:

Presentació de la Jornada: Dra. Susana Maza (sotsdirectora d’Estudiantat, Promoció i Qualitat de l’EPS) i Dr. Eduard Gregorio (coordinador del Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat).

Conferència Sala de Graus EPS:

“Recerca en Energia i Sostenibilitat: Reptes Actuals”. Marta Chàfer (Arquitecta, GREiA) i Joan Tarragona (Enginyer Industrial, GREiA).

Taller:

“Energia Solar Fotovoltàica i Termografia”. Alberto Riverola (Dr. Enginyer Industrial, Grup de Recerca en Sistemes Dinàmics Aplicats a l’Energia Solar). Lab d’Energia Solar – Edifici CREA

Taller:

“Mecatrònica: Màquines Elèctriques i Sistemes Oleohidràulics”. Jordi Gené (Enginyer Industrial, Grup de Recerca en Agròtica i Agricultura de Precisió). Laboratori de Mecatrònica – Edifici CREA

Ens han presentat el Grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat que ofereix l’EPS ja que dóna resposta a aquesta necessitat i està dirigit a formar professionals amb una visió integrada dels sistemes energètics i capaços de trobar les millors solucions atenent a criteris de sostenibilitat.

Tot un repte!

envira-gallery id="26588"]

PER LLEGIR MÉS...