COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

El Col·legi edita un llibre de poemes de Mn. Francesc Martí

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Glosses rimades.

El passat dijous, dia 25 d’abril, a la sala 1 d’octubre d’Almenar es va presentar Glosses rimades, un llibre pòstum editat pel Col·legi juntament amb l’Ajuntament d’aquesta vila, que aplega una selecció de poemes de mossèn Francesc Martí. En l’acte, que comptà amb la presència de l’alcaldessa del poble on va néixer mossèn Martí, Maria Teresa Malla, i de la Directora del Col·legi, Antonieta Mateus, a més d’un conjunt de veïns d’Almenar i professors de l’escola, hi van participar mossèn Jordi Pardell -persona molt propera a mossèn Martí i que va poder contextualitzar l’activitat creativa d’aquest– i l’Enric Falguera, professor autor de l’estudi crític dels poemes. El llibre, dissenyat pel Secretari General de l’escola, Joan Mateus i que incorpora il·lustracions de l’artista Mercè Humedas, gira entorn de l’amor de mossèn Martí al territori, a les persones i a Déu. Per acabar, la professora Iolanda Berenguer va recitar dos poemes acompanyada a la flauta i al piano de Robert Vidal i Joan Calderó respectivament.

L’endemà, divendres, el llibre es va presentar al Col·legi davant de tot el Claustre de professors en el marc del Vermut literari, i després de la representació teatral d’una escena de Romeu i Julieta, de Shakespeare, a càrrec dels professors Paula Goñi i Ignacio Terrado, un tast d’allò que tota la comunitat educativa podrà veure en l’obra de teatre del 3 de maig, emmarcada en els actes del seixanta aniversari del Col·legi.

PER LLEGIR MÉS...