LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Els nens i nenes de 2n visitem una fàbrica de làctics

Fàbrica el Pastoret.

Al col·legi creiem que l’aprenentatge ha de ser actiu, vivencial, engrescador i motivador; per tot això donem molta importància a les sortides i a les experiències amb l’entorn dels nostres alumnes. La realitat que ens envolta ens proporciona els elements complementaris de tot el que es treballa dins l’aula.

Per això, els alumnes de 2n de primària el passat 4 d’abril vam anar d’excursió a la fàbrica del Pastoret de Sant Guim de Freixenet.

Aquesta sortida estava integrada en el nostre projecte de Medi Natural i Social. A l’aula vàrem estar treballant els sectors de treball i la seva producció, per això aquesta experiència va ser molt enriquidora per tal de poder endinsar-nos a la fàbrica del Pastoret i contrastar tota la informació que havíem estat treballant a l’aula sobre el procés de producció d’un producte.

 Entrar a l’univers de la marca Pastoret és conèixer la família Pont, agricultors i ramaders que, des del 1992, es dediquen a la fabricació artesanal de productes làctics de tota mena. Vam tenir l’oportunitat de descobrir el procés de producció de iogurts, matons i formatges i fins i tot vam poder fer el tast d’un dels seus iogurts. Estaven boníssim!!!

 

PER LLEGIR MÉS...