LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Elaborem un Kamishibai amb material reciclat

Alumnes de tercer de primària.

Kamishibai és una paraula japonesa que literalment vol dir “teatre de paper. Aquesta forma tradicional d’explicar històries es va començar a utilitzar en els temples budistes del Japó en el segle XII i avui, l’hem portat fins a les aules per poder gaudir de milers d’històries amb els nens i nenes de tercer de primària.

El Kamishibai és una potent eina pel treball de diferents llengües, pel foment lector i per la transmissió de coneixements. Així que amb el suport del kamishibai i aprofitant que a l’aula treballàvem la narració, hem elaborat un conte conjunt a través de  grups cooperatius a l’aula, el qual han il·lustrat creativament els nens i nenes.

Tenint en compte que el reciclatge contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a disminuir les emissions … Hem elaborat el nostre propi  teatre japonès utilitzant caixes de cartró i papers de diari,  materials reciclats ben senzills que ens han servit per fomentar un dels valors més importants, que és que percebin que es pot aconseguir realitzar grans projectes de manualitats sense necessitat de treballar amb un producte comprat i veient que el resultat ha estat meravellós.

 

PER LLEGIR MÉS...