COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Les idees de negoci

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

D’on sorgeixen les idees.

El passat dia 8 de maig, els alumnes de 1r d’Administració i finances, vam fer un taller d’emprenedoria amb senyora Ana Campos. En aquesta xerrada ens va parlar sobre l’emprenedoria, la imaginació, els perjudicis, les necessitats, el medi ambient…

En la primera part del taller vam començar escrivint en un paper cadascun, les nostres habilitats i aptituds, el que ens agrada fer, hobbies, coses que se’ns donen bé i també les persones que envegem professionalment… Una de les coses que més ens va cridar l’atenció, va ser que ens va fer escollir un element que estigués dins  la classe i el teníem que modificar radicalment, canviar la seva funció i el seu aspecte. L’objectiu era que el l’objecte en qüestió fos qualsevol cosa menys per al que realment serveix.

En la segona part, teníem que desenvolupar les nostres idees en els sectors de treball que l’ Ana ens proposava, per tal de trobar una idea de negoci en el qual enfocar-nos i així poder començar a desenvolupar el nostre pla d’empresa.

Vam aprendre moltes coses però la mes important va ser que ens va fer veure que sense creativitat, actitud i confiança, no anem a enlloc.

Ashley álvarez

Cicle Formatiu D’administració i finances

 

PER LLEGIR MÉS...