LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Acte de graduació dels/les alumnes de CCFF i Batxillerat del curs 2018-2019

El dia 31 de juny més de 200 joves de Batxillerat i Cicles Formatius han celebrat la seva graduació. La comunitat educativa del Col·legi Episcopal ha estat al seu costat en una jornada que suposa el final d’un camí i l’inici de la vida laboral o l’entrada en els ensenyaments superiors.

Labanda obrí la vetllada interpretant l’himne del Col·legi i el lema d’aquest 60è aniversari i, interpretà també la cançó que la portarà a Getafe a la semifinal de Musicàlia.

Els alumnes de 2n de Batxillerat: Aventín, Saula i Campo van oferir als seus companys dues peces magistralment interpretades i  que van ser molt apreciades per tothom.

L’acte acadèmic comptà amb la salutació del Titular del Col·legi: Mons. Salvador Giménez que glosà la gran importància de la família, sobretot dels pares, en l’obra educativa i en el camí que han fet els graduats. La referència al model cristià que ens proposa Jesús és essencial en l’oferta educativa del Col·legi. Tot seguit la Directora insistint en alguns valors que caracteritzen l’Episcopal va presentar la padrina de la promoció, la Sra. Eva Ledesma, triatleta que va exposar els ingredients que li han servit en la seva carrera esportiva i que poden servir també als graduats: la passió, la humilitat, la cooperació i la perseverança.

Desitgem a la promoció 2017-2019 els nostre millors vots. El Col·legi sempre serà casa vostra!

PER LLEGIR MÉS...