LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

XIFRA TOTAL DE DONANTS: 129. OFERIMENTS: 28

Sota el lema de “DONA LIKE A LA VIDA. DONA SANG”, el col·legi endega la campanya un any més, 10 ANYS DONANT SANG !!!   

El col·legi Episcopal participa en la campanya de donació de sang amb el Banc de Sang i teixits de Catalunya, arribant enguany al desè any de participació. Han estat deu anys plens de projectes, il·lusions, esforç, dedicació … i sempre amb l’objectiu d’aconseguir sang i poder contribuir a salvar vides. Cada any s’han anat incorporant noves idees, noves actuacions, mascotes i sobretot, cada cop més s’han afegir persones que han volgut ser partícips d’aquesta genial campanya.

Com ja va sent habitual a l’escola, aquesta campanya és dirigida pels alumnes de 3r d’ESO que, distribuïts en comissions, s’encarreguen de dur a terme l’organització, planificació i la posada en acció de tota la campanya. Així doncs, i immersos en tasques de publicitat, en l’adquisició d’objectes i snacks per als donants de sang el dia de la campanya, en el paper de periodistes i altres, els alumnes van actuant dia a dia, convençuts que la ciutat els farà costat.

La donació està emmarcada dins la festa d’Educació Infantil i la Festa esportiva de l’escola, cosa que ha garantit un gran èxit d’afluència. Una gran satisfacció per una escola que sap moure persones, a petits i grans i que permet donar sentit a la vida.

Un agraïment especial de part de l’escola a totes aquelles persones que s’han implicat en la campanya, cadascú des del seu lloc, com a pares i mares, professors, personal del col·legi, entitats col·laboradores, botiguers, comerciants … , als alumnes de 3r d’ESO per fer-ho possible un any més i enguany un agraïment ben entranyable a tots aquells ex-alumnes del col·legi que van viure la campanya des de primària, ESO, Batxillerat, sent organitzadors quan els va tocar i que ara han tornat a casa seva a donar sang. Segurament d’alguna cosa han servit aquests 10 anys.

PER LLEGIR MÉS...