LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Barris de Lleida

Ton Schulten.

Aquest darrer trimestre els i les alumnes de 3r, hem treballat el concepte de barri i serveis municipals englobant diferents disciplines. Això ens ha permès fer un treball més significatiu i motivador perquè ha potenciat que els infants participessin activament i construïssin el seu aprenentatge de forma autònoma i en col·laboració amb els altres, afavorint així la capacitat per resoldre problemes i adquirir habilitats socials.

Hem après en quants barris està dividit el territori de la ciutat de Lleida, quines característiques tenen i en què es diferencien, en quin barri viu cadascú, en quin està l’escola, hem construït gràfics estadístics i també els hem après a fer en programari excel a l’ordinador.

Des de la disciplina d’educació visual i plàstica hem descobert a Ton Schulten i les característiques principals de les seves obres de paisatge, així com repassat el concepte de colors càlids i freds i figures geomètriques.

Tenint-ho tot en compte, hem dibuixat casa nostra i un carrer de barri de l’eixample així com també hem elaborat un mural col·lectiu del nivell i hem fet cases en volum.

 

PER LLEGIR MÉS...