COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

APS amb les germanes de Calcuta i Cottolengo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Dissabte inolvidable

Aquest voluntariat fet el dissabte hem va mostrar moltes coses positives i negatives. Em va fer entendre que no tothom és afortunat en aquesta vida com nosaltres, i que gràcies a nostre senyor nosaltres no estem així, i crec que ni jo ni ningú es mereix està com vam veure al menjador de Calcuta o en les germanes de Cottolengo. Personalment aquesta experiència m’ha xocat molt en la meva persona, ja que no sabia que hi podia arribar a haver gent com la que vaig veure, desnonada, amb malalties greus, etc…

També m’ha fet canviar molt el meu pensament arreu a aquesta gent, ja que per molt que tinguin problemes continuen sent com un més de nosaltres, i crec que per això no se’ls hauria de rebutjar.

Aquesta experiència m’ha marcat moltíssim i espero que puguem tornar a col·laborar! Moltes gràcies!

PER LLEGIR MÉS...