Un nou model educatiu basat en la intel·ligència emocional i el creixement personal.

Durant unes setmanes, a cinquè de Primària, hem experimentat el mètode EW5 consistent en ajudar  els nens/es  en el seu creixement  des de l’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, construint, des de petits, creences que potenciaran les seves habilitats i els guiaran en la gestió de les seves emocions per tal de poder construir una vida responsable.

Aquest procés  educatiu, continu i permanent, pretén, doncs, potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu.

Han estat 5 sessions de treball amb el grup-classe, dues  sessions amb els tutors corresponents i una sessió amb pares. L’experiència ha tingut molt bona acollida i ha resultat molt engrescadora, profitosa i emotiva.

L’equip de professionals que ha dirigit i dinamitzat les sessions de treball ha acabat fent una valoració conscienciosa i rigorosa de cada grup.

Ara la feina continua en el dia a dia, a casa i a l’escola,  ja que tant escoles com famílies hem de tenir molt present aquesta nova vessant educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *