COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

L’Episcopal, l’escola amb més premis Recerca Jove de Catalunya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Obté 4 premis individuals i un com escola.

El dimecres 12 de febrer es va fer pública la resolució relativa a la convocatòria dels Premis de Recerca Jove 2019 per fomentar l’esperit científic del jovent. Aquests pre-mis estan convocats per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement. Dintre del conjunt de 77 premis que s’atorguen en el conjunt de Catalunya, l’Episcopal és el col·legi que n’ha obtingut més, amb un total de 4: “Génération, observation et élevage des souris déficientes du gène PTEN” de Júlia Nerín Cortés “La literatura de Maria Teresa Vernet, prefiguració del model de dona moderna a la Catalunya republicana (1926-1935)” d’ Etna Miró Escobar “L’Union Européenne vue par les jeunes” de Laia Gené Cid “Influence of Lleida’s fog in psychiatry. Influence of meteorology in emergencies of psychiatry and other variables related to mental Health” de Miriam López Expósito. Per tot plegat, el col·legi Episcopal també ha estat guardonat i ha rebut el reconeixe-ment com a centre per haver obtingut més de tres premis de Recerca Jove i per fo-mentar l’esperit de recerca dels seus estudiants de Batxillerat.

PER LLEGIR MÉS...