COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

El Nadal a CCFF

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Preparem el Nadal amb il·lusió.

L’alumnat de CCFF juntament amb el professorat i equip de tutors i tutores hem celebrat el final de trimestre com l’avantsala de Nadal.

Cada grup ha col·laborat amb determinació en la recollida d’aliments, han preparat diferents activitats ( amics i amigues invisibles, jocs variats, tió de Nadal, duel de rapers, bàsquet, duel Hip-hop amb CF i Esport amb SEAS…) per acomiadar-nos del primer trimestre amb els millors desitjos i esperança pel Nadal que ja s’acosta i per l’Any Nou 2021, frisant en viure’l més a la nostra manera, fent pinya i sense guardar distàncies amb qui estimem.

Mentrestant, però sentim l’escalfor des de la distància i també hem descobert que l’amor no té fronteres i traspassa totes les distàncies. És per això que hem sabut demostrar-nos l’amor mitjançant gestos pensant i prioritzant els més desfavorits per continuar amb els nostres companys i companyes, professores i professors, tutors i tutores, amics i amigues de camí en aquest període de la vida tan bonic com és el d’estudiants de Cicles del Col·legi Episcopal. Ben segur que aquests lligams ens nodreixen d’un amor que ens acompanyarà sempre. BON NADAL!

PER LLEGIR MÉS...