COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Detectar les conductes de risc en l’esport

Els alumnes de segon dels Cicles d’Animació Socioesportiu i Condicionament Físic han assistit a una formació a càrrec de la Fundació Esportsalus.

El taller ha tractat la prevenció de conductes de risc a través de l’esport. Els alumnes com a propers professionals de l’activitat física han rebut per part de l’Albert Soldevila, una sèrie de continguts i casos pràctics de com afrontar les diverses situacions de risc en l’esport.

Sensibilització de les persones que eduquen a través de l’esport,  reflexionar sobre els  hàbits i l’exemple que són davant els esportistes, el foment d’actituds i com afrontar els temes amb els esportistes i responsables dels mateixos han estat els temes principals, així com la importància d’una assegurança i  l’associació al Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport  com a entitat d’assessorament i defensa de la professió.

En definitiva un taller on els alumnes han confirmat que en breu, seran protagonistes en la formació d’infants i adolescents i que la seva habilitat per afrontar les situacions de risc dins de l’esport seran clau.

PER LLEGIR MÉS...