LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Segueix la formació de l’escola de Periodisme per als alumnes de l’EPISReport

German París, professor de la UdL i director de la Xarxa Vives, i Josep Blanc, periodista, parlen d’estratègies comunicatives.

Hi ha tradició en la formació de periodistes a l’Episcopal i amb cada curs la dinàmica s’incrementa. Un bon exemple ho són les dues sessions formatives que vam viure el divendres, 5, els alumnes redactors de l’EpisReport, de 1r de Batxillerat, dins dels projecte “Món, Empresa i Comunicació”.

D’una banda, el German París, exalumne del nostre Col·legi, i professor de la UdL a la Facultat de Dret, també d’Oratòria, editor  i ara responsable de la Lliga de Debat de la Universitat i de la Xarxa Vives; i de l’altra, el Josep Blanc, periodista, coordinador del Projecte JuniorRed i que ens guia als alumnes periodistes en el nostre treball setmanal de redacció i comunicació audiovisual. París ens traslladà les seves reflexions a propòsit de la importància del domini de l’eina del llenguatge, de saber què pretenem quan volem expressar-nos, ja sigui oralment o per escrit; i per això els alumnes vam poder descobrir un conjunt d’estratègies, com ara la de fer front a l’espiral del silenci. Per la seva banda, Blanc ens orientà als redactors de l’EpisReport a partir de l’anàlisi periodístic, més tècnic, dels nostres propis treballs  que publiquem setmanalment al https://cepiscopal.junior-report.media/  Us convidem a seguir-nos

PER LLEGIR MÉS...