LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Un dia d’aprenentatge a Barcelona

Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior visiten el Parlament de Catalunya i el Port de Barcelona.

El passat dimarts 22 de febrer, els alumnes del Cicle Superior d’Administració i Finances van poder gaudir d’un dia a Barcelona, dedicat a aprendre més sobre l’àmbit que estudien.
El seu dia va començar al Parlament de Catalunya, per on van fer una visita guiada, informant-se sobre la història de l’edifici, la tasca que s’hi duu a terme i les diferents sales de les quals està compost.
Seguidament, els van rebre a l’Escola Europea Intermodal Transport on van documentar-se envers la logística del Port de Barcelona, concretament d’una de les terminals anomenada Short Sea Shipping, les nombroses terminals que hi ha i l’evolució que ha sofert el complex. Per concloure la visita, van delectar-se d’un passeig en vaixell pel Port, per a poder personalitzar tot allò sobre el que van aprendre.
En conclusió, els més de 30 alumnes van poder gaudir d’un dia diferent a la ciutat de Barcelona, una localització fortament influent per a l’economia, i van adquirir nous coneixements en relació amb els estudis que estan realitzant.

PER LLEGIR MÉS...