LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

L’exalumne Jordi Guardiola pronuncia una xerrada als periodistes de primer de Batxillerat

Fa un repàs de la seva trajectòria en diferents mitjans i parla de les notícies falses, també en el marc de la guerra a Ucraïna.

El passat divendres, 18 de març, en el marc del cicle “La Premsa a les Escoles”, promogut pel Col·legi de Periodistes en la seva demarcació a Lleida i per Educaixa, l’exalumne i periodista Jordi Guardiola va parlar de diferents aspectes que incideixen en la professió i ho va fer a partir d’un repàs a la seva trajectòria.

Més enllà d’un conjunt d’anècdotes ben interessants, com ara que va iniciar la seva carrera a la revista TOTS del Col·legi, l’exalumne que actualment treballa com a responsable de comunicació d’En Comú Podem a la Diputació de Lleida, va reconèixer que devia molt de la seva trajectòria al fet “d’haver estat al lloc oportú en el moment igualment oportú”.

Guardiola ha tingut l’oportunitat de treballar entre d’altres, per a mitjans locals i estatals com ara La Mañana, Segre Ràdio –en va ser subdirector–, Segre TV, a més de la Ser i TV8 amb el periodista Josep Cuní.

A part del periodisme, el Jordi Guardiola és autor de la novel·la Fora de Joc i codirector del documental “El braç de les fúries” (2007) a propòsit del bombardeig del Liceu Escolar, el 2 de novembre del 1937 per part de l’aviació italiana.

PER LLEGIR MÉS...