LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Mares i pares exerceixen d’orientadors d’alumnes de 1r de Batxillerat

“Si no l’encerteu, no passa res!”

En el marc de les jornades d’orientació acadèmica i professional en què mares i pares d’alumnes exposen la seva pròpia experiència, la Judit Tarragó i el David Saborit, filòloga i advocat, pares de la Cèlia, han compartit experiències i reflexions amb alumnes de primer de Batxillerat.

La Judit, que actualment es dedica a la docència i és directora d’una escola concertada, ha manifestat que “cal estar molt obert en el moment d’escollir” i que és molt important preguntar-se “què es pot aportar a la feina”. En definitiva, considera, que la formació és una oportunitat i que “tot allò que aprenem ens enriqueix”.

Per la seva part, el David, autònom, va arribar a constituir la seva pròpia empresa com administrador de finques, fins al punt d’haver coparticipat amb un conjunt d’API en la creació d’un banc.

Finalment, i no obstant atorgar als joves el seu protagonisme futur en la transformació de la societat, tots dos ponents han mirat de treure presió sobre la responsabilitat de les decisions futures dels alumnes de Batxillerat, ja que “si no l’encerteu, no passa res”.

PER LLEGIR MÉS...