LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Berta Torrent guanya el XIV Premi del Club Rotary de Lleida

El col·legi continua formant líders del demà.

La Berta Torrent de Segon de Batxillerat artístic i que també cursa el Batxillerat Francès (Batxibac) ha guanyat el premi Protagonistes del demà que atorga el Club Rotary de Lleida en la seva catorzena edició.

Aquest premi reconeix aquell jovent lleidatà amb valors, actituds i aptituds que els capaciten per treballar de forma activa en la construcció d’un futur millor, tot valorant la sensibilitat social, l’esforç del treball, l’esperit emprenedor, la capacitat de lideratge, l’actitud de servei i qualitats ètiques que els converteixen en estímul i model pels altres.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc dijous dia 16 de febrer a la sala de conferències de l’Institut Lleida d’Oftalmologia (ILO).

Entre els assistents es trobaven membres del Rotary Club de Lleida, amics i familiars així com el director dels Serveis Territorials d’Educació de Lleida, el Sr. Claudi Vidal.

El jurat estava presidit per MnLluis Sallan qui va destacar els valors i talents que van fer a la Berta mereixedora d’aquest Premi.

Moltes felicitats, Berta!

PER LLEGIR MÉS...