LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

162 donacions i 30 oferiments. Rècord del Col·legi Episcopal en la Campanya de Donació de Sang 

Jornada festiva al pavelló del col·legi, que un cop més s’uneix a l’Hospital Arnau de Vilanova en la campanya de sonació de sang.

Dijous 9 de maig, l’Hospital Arnau de Vilanova ha desplegat el seu equipament sanitari al pavelló del col·legi, que s’ha omplert d’equip sanitari, alumnat, professorat i sobretot de donants, peces claus de l’edició d’enguany.

Tots som clau. Dona sang, lema de la catorzena edició de la donació de sang a l’Episcopal. Com sempre, i de la mà de la responsable de campanya, Mònica Llorens, l’alumnat de 3r d’ESO s’ha immers en la gran tasca solidària. Ells i elles han estat els veritables artífex de la festa, enguany amb un streaming espectacular, conduït per l’alumnat, que ha comptat amb entrevistes a personal mèdic, docents, membres d’entitats col·laboradores, productors musicals. Una gran moguda que només quedava interrompuda cada dues hores per l’actualització del marcador, aquest cop marcat no pels gols, sinó per les donacions de sang.

En acabar la jornada, s’ha dut a terme un sorteig entre els donants que han rebut obsequis amb diferents obsequis oferts per les diferents entitats col·laboradores del barri i de la ciutat de Lleida. Una jornada clau per donar entrada a la Festa Major de Lleida.

Biel, Martina i Martí. 

PER LLEGIR MÉS...