COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Sent l'ECO
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

El voluntariat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Xerrades de monitors de l’Epis Esplai per primer de Batxillerat.

El passat dia 9 d’octubre, els alumnes de 1r de Batxillerat vam rebre una xerrada sobre el voluntariat en l’Epis esplai i l’experiència d’un viatge a Nicaragua d’una voluntària.

Pel que fa l’esplai consisteix a realitzar activitats divertides amb una finalitat educativa per als nens des dels 3 anys fins als 16. Ens conviden als alumnes a participar com a premonitors en les activitats de cada dissabte.

L’Anna, una monitora de l’esplai, ens va explicar les experiències viscudes aquest darrer estiu a Nicaragua. Ella com molts monitors estaven en un projecte que consistia a fer possible que els nens poguessin anar a l’escola durant el matí i a la tarda estaven en una residència adaptada on realitzaven activitats lúdiques per fomentar el companyerisme, al mateix temps que ajudaven econòmicament a les seves llars.

Gràcies a l’ajuda d’aquest projecte nens com Lautaro que s’aixecava a les 5 del matí a moldre el gra per a què la seva mare, que venia truites al barri. El nen després d’anar a classe anava acabar de vendre-les. Actualment, Lautaro està començant els seus estudis en la facultat de medicina. Un exemple de què es pot aconseguir amb el projecte.

 

PER LLEGIR MÉS...