LogoE

Col·legi Episcopal de Lleida

COMPARTIM L'ACCIÓ EDUCATIVA DE LES FAMÍLIES

Nou rècord: 153 donacions i 20 oferiments

Un any més, la sang de l’Episcopal mirant de salvar vides.

La nostra dedicació i esforços ho han fet possible. Entre divendres i dissabte al matí, com ja va sent un costum al nostre col·legi, els passadissos de la planta baixa de l’escola han estat ocupats per pares, professors, exalumnes, alumnes primerencs per poder accedir a la biblioteca hospitalària i donar sang. Els alumnes de 3r d’ESO en tot moment atents a qualsevol moviment; cadascun d’ells en la seva comissió – la de premsa, la dels obsequis, la de programació de visita  … – Tota una tasca solidària que aquests joves han estat duent a terme durant uns mesos a l’escola, donant les seves hores lliures per la causa.

A més a més, dissabte 4 la campanya ha estat acompanyada per les nombroses activitats que l’escola ha programat, entre elles la festa esportiva i la festa d’infantil, que ha seguit per la tarda i ha tingut el seu colofó final amb la revetlla de la nit. Tot plegat amb un molt bon ambient de tota una comunitat de nois i noies, pares i mares, professors, que es preocupen i es dediquen a la formació de persones.

En una de les fotos la Marta, alumna de 2n de Batxillerat qui ha viscut la campanya des de ben petita, sent també organitzadora a 3r, i ara, donant sang per primer cop. Acompanyada de la seva mare, com veieu, totes dues encantades !

RECULL DE FOTOS (pàgina web BANC DE SANG) https://www.cepiscopal.org/activitats-2015-2016/campanya-de-la-sang/

PER LLEGIR MÉS...